Optredens

Go to homepage.

[ Agenda | Eerdere optredens ]

Agenda

totop.gif (1006 bytes)

Het is even stil in de agenda.......

Eerdere optredens

totop.gif (1006 bytes)

30 april 2009: Koninginnedag bij Grandcafé 70's 80's in Almere.
Ondanks alle bijkomende ellende op deze koninginnedag speelden we evengoed  's avonds nog op het buiten festival bij GrandCafé 70's 80's in Almere.

9 maart 2007: op 'LiveBands' in de Kade (Zaandam).
Samen met de bands Hennon en Daisy Vain speelden we deze avond in het kader van Livebands.nl in de kleinze zaal van de Kade.

11 nov 2006: 'Koppie pop ' pop festival in ons eigen dorp.
Het lijkt een traditie te gaan worden. Dit jaar voor de tweede keer het indoor popfestival in de Koppie bar. Samen met nog drie andere bands hebben we staan spelen van acht uur 's avonds tot een uur of drie 's nachts. Iedere band speelde twee sets. Het podium was wederom overladen met apparatuur! Volgend jaar vast weer een vervolg, en dan wellicht ook eens wat afspraken over de 'grand finale' aan het eind ;-)

1 okt 2006: 'Jazzofo Purmerend ' Bluesfestival.
In het kader van het Bluesfestival in Purmerend speelden wij in Jazzofzo. We hebben drie setjes gespeeld voor steeds wisselened publiek. Wel even wennen aan het in- en uitlopen van mensen terwijl je staat te spelen. Vooral als het podium naast de deur is. Meindert had het druk het gedag zeggen ! ;-)

9 aug 2006: Tuinfeest in Dieren
Hier speelden we op het feest van Fred en Mieke die ons hier speciaal voor gevraagd hadden. Prachtig achter n de tuin bij een grote villa. Voor alles was gezorgd, inclusief een groot podium met catwalk waar ongeveer de hele buurt voor gezorgd had. Een heerlijk buiffet vooraf! Kon bijvoorbaal al niet stuk deze avond.

9 april 2006: 'Haarlemse Bluesclub ' voorronde HBC bokaal.
Op deze avond was er vanaf 20:00 een jamsessie. Wijzelf speelden als band om ongeveer 21:30   in het kader van de voorronde van de HBC Bokaal. Hiermee was een plek te verdienen op  Botermarkt Blues 2006. Website Haarlemse Bluesclub vind je hier.

4 Feb 2006: "Jos is 40 Birthday Party" in Cafe "The End" in Amsterdam.
Omdat Jos geen zin had in een kringetje verjaarsvisite in de huiskamer vierde ze haar 40e in de kroeg!
We speelden er dus zelf. Het was klein, knus en gezellig.
Adres: Cafe 'The End', Nieuwe Brugsteeg 32, Amsterdam (achter Barbizon Palace Hotel).

17 Sep 2005: Pop festival Koppie Bar Assendelft.
Samen met "Kavel 57", "Theo tikt Af" en "Spin Off" hebben we een Pop festivalletje verzorgd in de Koppie bar. Bijna de hele achterzaal was tot podium ongebouwd waarop plaats voor twee complete setups. Het geheel begon al om 16:00 een duurde tot een uur of een 's nachts. Elke band speelde in die tijd minimaal drie keer. Al met al een lange en inspannende avond dus. Maar wel de moeite waard. Wellicht volgend jaar weer?

29 Mei 2005:
Skeelerronde Wormerveer.
Ter gelegenheid van de eerste skeellerronde georganiseerd door de ijsclub Wormerveer waren wij gevraagd het geheel muzikaal te omlijsten. We hadden een prachtig  buitenpodium, geregeld door de cateraar ' De Gastronoom' en het geluid werd verzorgd door de jongens van "John de Boer Sound". Ook het weer werkte mee. Alle omstandigheden prima dus. Alleen jammer dat het skeellerende publiek het liet afweten! Het bleef daardoor bij maar één set, helaas. Volgend jaar beter?

29 Maart 2005: Zaantheater Zaandam.
We waren gevraagd om te komens spelen op een besloten info avond van "De vrienden van het Zaantheater". Na afloop van het informatieve deel van de avond stonden we in de foyer.  Florine zat nog volop in haar inwerkperiode, maar we wilden deze kans toch niet laten liggen. Geluid, licht en catering waren ook deze keer weer geweldig geregeld door het Zaantheater, nog dank daarvoor. Hopelijk weer tot een volgende gelegenheid.

12 November 2004: "Night of the Blues" in Zaantheater Zaandam.
In de grote zaal speelden die avond een aantal Amerikaanse Blues artiesten. Vooraf, in de pauzes en na afloop verzorgden wij de muziek in de foyer van het theater. Het werd nog laat en erg gezellig. Een zeer geslaagde avond. Lees de vooraankondiging in de krant.

29 Augustus 2004: "Kruispuntpop" bij cafe "De Verwachting" in Assendelft. We speelden om ongeveer 20:30 als voorlaatste band. Helaas kon de baas niet klokkijken en begon al na een half uur gebaren te maken dat we moesten stoppen. Het werd dus een kort optreden, voor de ene toch een succes voor de andere niet.

13 Maart 2004: "Nacht van het Wapen" in Assendelft.
We speelden in een warm en druk café "De Mulderije". Het geluid hebben we laten verzorgen door John de Boer Sound Customizing, en die jongens hadden het er nog niet makkelijk mee. Meerdere malen liep het bier de apparatuur in en zorgde voor kleinere of grotere storingen. Maar...... we hebben ons er met z'n allen doorheen geslagen. Volgend jaar weer?

14 februari 2004: CD Presentatie "Coming Home" in "Het Wapen van Assendelft".
Dit was een wereldavond! Dank aan iedereen die gekomen is om ons te steunen en een CD hebben aangeschaft. Dank ook aan het Wapen van Assendelft voor de verzorging van de faciliteiten. Dank aan de jongens van John de Boer Sound Customizing voor het verzorgen van het geluid. Dit alles bij elkaar heeft er voor gezorgd dat we een mooie avond hadden. Ook is er voor gezorgd dat we vooraf ruimschoots in de geschreven pers te vinden waren.

15 November 2003: Dorpshuis "De Horn" Krommeniedijk.  Deze keer een avond met drie bands. De avond werd geopend door "Koel aan de gang" gevolgd door "Spin Off". Om ongeveer middernacht was het onze beurt. Het zaalgeluid werd deze keer verzorgd door je jongens van "Jottem" uit Wormer. Nog dank daar voor. het was een hele zorg minder op deze manier. Deze setup is zeker voor herhaling vatbaar. Volgende keer nog net iets meer publiek en het is perfect!

2e pinksterdag 2003: "Kroonpop" Wormerveer. Bij cafe " De Kroon", op een truck in de buitenlucht.   (Zie aankondiging in de krant.... )
We hebben die dag het podium gedeeld met achtereenvolgens Nas Drovje, KingFisher, en Sixx. Diverse muziekstijlen van Ska tot platte top-40. Alles bij elkaar een erg geslaagde middag, met supergoed weer. Een stevig PA geluid, wat gaandeweg de middag helaas begon te verzuipen in de bassen en volume. Verbeterpuntje voor volgend jaar heren. Jammer genoeg heeft Erik's basversterker na deze exercitie de geest gegeven (dat was tijdens het spelen al een beetje te horen), maar dat mag de pret hopelijk niet drukken. Wie weet tot volgend jaar!

Zaterdag 24 mei 2003
Om door te gaan in de reeds ingezette traditie stonden we ook dit jaar weer in "De Horn"  in Krommeniedijk. De jongens van " Theo tikt af"  waren ook weer van de partij. Goed om te zien dat er een steeds groter wordende schare fans in Krommeniedijk komt opdagen. We zeggen alvast maar weer, tot volgend jaar! (Hoewel de kans er in zit dat we dit najaar ook nog eens langskomen.) Daarover later meer.

Zaterdag 25 mei 2002
Het wordt een traditie. Ook dit jaar zullen we spelen in dorpshuis "De Horn" in Krommeniedijk. Deze keer betreden we het strijdperk samen met de Assendelftse band "Theo tikt af".

Zaterdag 23 maart 2002
De "Nacht van het Wapen" in Assendelft. (zie de aankondiging uit de kanten)
Dit optreden is weer voorbij. Het was wederom weer volle bak in het Wapen, ruim 2000 man. Er stonden verschillende acts in de verschillende zalen. Wijzelf hebben van 23.00 tot 01.00 gespeeld in de Wintertuin, en werden daarna afgelost door Route 66, die het vervolgens nog tot kwart voor vier hebben volgehouden. Het was warm, druk en gezellig. Het zaalgeluid was prima voor elkaar, nog onze dank hiervoor. Wellicht weer tot volgend jaar? (zie de foto's)

Zondag 23 september 2001
Return to "The Crack" in Haarlem.  Zoals beloofd zouden we daar nog een keer komen spelen. Gewapend met slechts een paar gitaren, drumsticks en microfoons konden we ter plekke inpluggen. Het was hier net als vorige keer al vroeg druk. Het bier vloeide rijkelijk en de atmosfeer stond stijf van de, ja.... wat was het eigenlijk? Ideaal klimaat voor de blues dus.
We hebben een uurtje stevig doorgespeeld, en werden net als vorige keer enthousiast ontvangen. Eric is na afloop nog wat blijven plakken, maar heeft uiteindelijk toch de weg naar huis weer gevonden. Echter niet helemaal alleen naar ik heb begrepen....
Tot een volgende keer maar weer?

Zaterdag 19 mei 2001
Dorpshuis "De Horn" in Krommeniedijk. De jaarlijkse happening! Dit jaar weer samen met de formatie Route66. We speelden pas laat, tegen twaalven, en dat eiste bij sommigen van ons toch wel z'n tol. Jos had al de hele week keelontsteking, dus dat viel ook niet mee. Ze heeft het echter op wilskracht tot het eind toe volgehouden. Desalniettemin waren de reacties weer goed. We kunnen alsvast weer zeggen: "tot volgend jaar".

Zondag 29 april 2001
Try-out in cafe "The Crack" in Haarlem. Hier hebben Jos en Eric hun voordoop gekregen. We kregen maar een uurtje om te spelen, en.... het ging prima! We werden enthousiast ontvangen. Volgend jaar komen we zeken nog eens een keer terug!

Zaterdag 27 mei 2000
Dorpshuis "De Horn" Krommeniedijk.
Die avond gaven we een spetterend optreden in dorpshuis 'De Horn' in Krommeniedijk.
Dit concert verzorgden we samen met de Assendelftse band "Route 66" en twee zangeressen uit Krommeniedijk. Als je er niet geweest bent heb je zeker iets gemist. Maar wie weet, volgend jaar weer?